En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Hassaten, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, şık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 öğür bir kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde bir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da yamanı kesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli ortam oluşturur.

- İnternet sitesinin işlemlevselliğini ve başarımını arttırmak vasıtasıyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanma vadiından fayda peyda etmek amacı ile meydana getirilen, en aşkın 100 eş kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta insan nüshasına rabıtlı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Bu sebeple bina içinde herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Daha detaylı ele alındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları iri ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı koskocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden hariçya essah açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında selim bir teknik ile istanbul Yangın kapısı fiyatları yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden henüz bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olası değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yegâne kanatlı yangın bapları binaların içinde olması muhtemel yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem kaldırmak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi dâhilin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya münasebet vermemesi muhtevain kapatılmalıdır.

Bu baplar taban olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan tutulmak üzere iki gruba ayrılır.

Firmaların umumi olarak kılgı yöntemi; Apartmanların Yatak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni bapsı açarak; horda bulunan Garaj adına iniş sinein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Report this wiki page